Hirdetés

GTA Vice City - frissült a Modern mod, kicsit szebb lett a Vice City

|

A GTA Vice City felett már jócskán eljárt az idő, de ettől még van egy hűséges és kitartó modding közössége, amelyik igyekszik frissen tartani a 15 éves klasszikust.

Hirdetés

A GTA Vice City Modern mod lényege, hogy megtartsa a Vice City mára kicsit elöregedett grafikai alapjait, és feldobja azokat olyan modern effektekkel, mint az autókon megcsillanó tükröződés, vagy a finomabb fény-árnyék hatások.

Hirdetés

A látványtuning kapott egy frissítést, ami új textúrákkal bővíti a modot, új járda kövezetet ad hozzá a meglévőkhöz, magas felbontású gyepet kínál, és több extrát is hozzácsap a készlethez.

Aki szeretné új fényben látni a régi kedvencét annak nem kell mást tennie, mint ellátogatni a ModDB vonatkozó oldalára, letölteni a fájlokat, és bemásolni azokat a Vice City könyvtárába.

Akit pedig csak érdekel, hogyan fest a kissé feltupírozott GTA élmény, az lapozza végig a galériát:

Nektek melyik volt a kedvenc GTA, és miért éppen a Vice City?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)