Hirdetés

Ha szereted a retró konzolokat, akkor ezeket a videókat neked találták ki

|

A retro.gamesroom TikTok-csatorna egy igazi kis gyöngyszem, a régebbi generációk konzoljai új életre kelnek itt.

Hirdetés

Nyilván mindig a legújabb címek a legizgalmasabbak, amik persze a bika PC-k mellett immár PlayStation 5 és Xbox Series X konzolokon pörögnek, de néha azért nem árt kicsit megmártózni a nosztalgia kellemes hőmérsékletű medencéjében sem, a retro.gamesroom nevezetű TikTok-csatorna pedig pontosan ezzel foglalkozik.

Nincs itt kérem szépen semmi sallang, a rövid videók egy szisztéma alapján készülnek itt: lekerül a polcról egy régebbi, mondjuk PS2-es cím, megnézhetjük a tokban lapuló füzetet (igen, régen ez is alapvetésnek számított), majd egy, a mai nemnek már furcsán duci televízió ugrik a kamera elő, beindul a veterán konzol, és következik egy kis gameplay.

Hirdetés

Gyakorlatilag ennél nincs is többre szükség, a végeredmény pedig magért beszél. Nem véletlen, hogy a PS1-es Gran Turismo 2-ről készített videót már több mint 1,1 millióan látták a csatornán. 

@retro.gamesroom Gran Turismo 2 | Sony PlayStation🎮 #sonyplaystation #granturismo #playstation #90s #videogames #psone #granturismo2 #ps1 #retrogaming #retrogames ♬ original sound - retrogamesroom

A PS2-es Resident Evil 4-ről készült anyagot pedig közel 600 ezren:

@retro.gamesroom Resident Evil 4 Remake is almost here, so let’s remember the original🎮 #residentevil #residentevil4 #ps2 #playstation2 #sonyplaystation #capcom ♬ original sound - retrogamesroom

Érdemes alaposan szétnézni a csatornán, az erre fogékonyak igazi kincsekre bukkanhatnak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)