Hirdetés

Új Tiger Electronics kézikonzolokat dob piacra a Hasbro

|

A játékgyártó igazi nosztalgikus darabokkal rukkolt elő.

Hirdetés

Az LCD kézikonzolok fénykora már régen leáldozott, de a Hasbro számít a múlt játékaihoz visszatérni vágyó rajongók lelkesedésére. A Bandai 2017-ben indított Tamagotchi termékcsaládjának sikerén felbuzdulva a játékgyártó ugyanis több különböző Tiger Electronics játékot dob piacra.

Hirdetés

A The Verge értesülései alapján a Hasbro négy különböző kis géppel rukkol elő. A Sonic the Hedgehog 3, The Little Mermaid, X-Men Project X és Transformers: Generation 2 az eredeti játékokon alapulnak, de várhatóan felújított látványvilággal és jobb kezelhetőséggel fogják kiadni őket. Az új Tiger Electronics gépek újratölthető akkumulátor helyett két darab AA elemmel fognak működni, és darabja a tervek szerint 14,99 dollárba fog kerülni.

Hivatalos megjelenési dátumot egyelőre nem kaptak a játékok, várhatóan valamikor idén ősztől lesznek elérhetőek Amerikában. Nektek hogy tetszik, nosztalgiáznátok egyet valamelyik géppel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)