Hirdetés

Így néznének ki a mai játékok borítói, ha az elmúlt évezredben készültek volna

|

Egy igen kreatív művész újragondolta és meg is valósította, így most mi is megcsodálhatjuk ezeket.

Hirdetés

Elvitathatatlan, hogy volt valami olyan egyedisége és hangulata a retro játékok borítóinak, amit valahogy a modern belépők esetében már nem tapasztalunk. Persze, szuperül mutatnak ezek is a maguk módján, viszont elgondolkoztatok már azon, hogy milyenek lennének, ha mondjuk a Sega Mega Drive vagy az Atari konzolok korszakában jelentek volna meg?

Nos, egy nagy adag kreativitással megáldott művész is ezen gondolatiságból inspirálódott, amikor megalkotta a mai legmodernebb játékok borítóit, retro stílusban. A Leet.hu által felfedezett "The Ultimate Ink Trash" névre keresztelt oldal alkotója ugyanis olyan címeket repített vissza 30 évvel ezelőttre, mint például az Assassin's Creed, a God of War, az Elden Ring, a Minecraft, vagy hogy egy kisebb léptékű játékot is említsünk, az Among Us.

Hirdetés

A borítók valóban lenyűgözőek és jó eséllyel benned is megmozdítanak majd valamit, ha imádod a retrót, vagy ha éppen egy igazi veterán vagy. Az alábbiakban összegyűjtöttük a művész munkáinak színe-javát, amik minket azonnal megvettek kilóra. Vessetek rájuk egy pillantást ti is és írjátok meg, hogy mit gondoltok róluk.

Assassin's Creed

God of War

Elden Ring

Minecraft

Among Us

Dark Souls

Cyberpunk 2077

Far Cry 3

Super Mario Bros.

Nektek melyik tetszett a legjobban? Milyen modern játékot néznétek még meg retro köntösben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)