Hirdetés

Ilyen lesz az új, hivatalos Nintendo kvarcjáték

|

Új videón mutatta meg a Nintendo a Game & Watch kézikonzolt.

Hirdetés

1980 és 1991 között futott a Nintendo Game & Watch sorozata, melynek tagjai olyan kvázi kézikonzolok, amik egyetlen játékot tartalmaztak. Összesen 43,4 millió példány fogyott el a széria darabjaiból, és ebbe az összegbe nyilván csak a hivatalos kiadások számítanak bele, a különböző, itthon is népszerű klónok nem, pedig azokból is akadt bőven. Teljesen érthető (pláne a mini retro konzolok sikerét látva), miért gondolta úgy a japán cég, hogy a világnak szüksége van egy új Game & Watchra.

Hirdetés

A november 13-án forgalomba kerülő mini gépen három játék lesz megtalálható: a Super Mario Bros., ennek folytatása, a The Lost Levels, valamint az első Game & Watch játék, a Ball egy mariósított variációja. A készülékbe LCD képernyő kerül, és USB-n keresztül lehet majd tölteni; egy töltéssel kb. 8 órán át bírja, 3,5 óra alatt lesz ismét tele az akksi. Ahogy a videón is látszik, egészen apró, mindössze 6,7 cm magas, 11,2 cm hosszú, és 1,25 cm mély.

Az ára egyelőre nem ismert. Ti szemeztek vele?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)