Hirdetés

Ilyen lett volna a soha el nem készült Daredevil-játék

|

Az eredeti tervek szerint PS2-re, Xboxra és PC-re érkezett volna ez a Daredevil játékadaptáció.

Hirdetés

2003-ban kevés hiányzott ahhoz, hogy kapjunk egy Daredevil videojátékot, de végül a projektet kukázták, miután a mögötte álló Encore lehúzta a rolót. 17 évvel később az alábbi videóban azonban ti is belekukkanthattok abba, milyen adaptációt kapott volna Fenegyerek PS2-n, Xboxon és PC-n.

Nagy kár, hogy végül nem jelenhetett meg a játék, hiszen olyan legendás Marvel-gonoszokkal küzdhettünk volna meg benne, mint Kingpin (Vezér), Bullseye (Célpont), valamint feltűnt volna Elektra, sőt Fekete Özvegy is. 

Hirdetés

Az alábbi videó egy elég korai buildet mutat meg, így messzemenő következtetéseket nem lehet belőle levonni, de múltidéző kuriózumnak mindenképp jó lehet a kiszivárgott anyag. 2003-ban egyébként egy másik Daredevil játék tényleg megjelent, a Griptonite Games által fejlesztett, egyszerűen csak Daredevil címet kapó játékadaptáció viszont csak és kizárólag Game Boy Advance-ra érkezett. 

Jobban is meg lehetett volna lovagolni a szintén 2003-ban bemutatott mozifilm hátszelét, mi pedig azóta is csak várunk arra, hogy Fenegyerek egyszer főszereplővé váljon egy videojátékban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)