Hirdetés

Íme néhány kép a lenyűgöző Tomb Raider 2 rajongói remake-ből

|

Valószínűleg rengeteg rajongó örülne, ha egy nagy kiadó felkarolná azt a kis projektet, mely eddig soha nem látott szépséggel ruházza fel Lara Croft második kalandját.

Hirdetés

A kiadók az utóbbi időkben inkább a Tomb Raider széria rebootolása mellett döntöttek, mint hogy a régi, ikonikus részeken végezzenek egy tisztességes ráncfelvarrást.

Mostanában azonban egymást érik a minőségi és kevésbé minőségi remake-ek és remasterek, így remek alkalom nyílna leporolni a '90-es évek derekán megjelent kalandokat. Egy rajongó már évek óta dolgozik egy felújításon, melyről most néhány lenyűgöző kép is érkezett.

Hirdetés

Nicobass elképesztő munkát végzett a felújítással, és bár az egész játékot nyilvánvalóan nem tudta felújítani, néhány részletét mindenképp szeretné játszhatóvá tenni. A Tomb Raider 2 Remake Unreal Engine 4-gyel készül, Tomb Raider: Dagger Of Xian néven. Ebben a galériában csodálhatjátok meg a felújított kaland képeit:

A játékhoz már készült egy játszató demó, amit bárki kipróbálhat, de Nicobass elárulta, hogy éppen azon dolgozik, hogy a Croft-kúriát is teljes pompájában bejárhassuk egy újabb ízelítő keretében. 

Bár ez idáig kevés példát láttunk rá, de mindig szeretünk reménykedni, hogy a nagyobb kiadók figyelik az ilyen rajongói munkákat, és egyszer a felkarolásuk mellett döntenek. Miért ne lehete éppen ezzel a Tomb Raider 2 Remake-kel kezdeni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)