Hirdetés

John Romero a Twitchen streamelte a Doom Sigil első két pályáját

|

A legendás dizájner váratlanul elkészítette az eredeti Doom ötödik epizódját, amelyből most meg is nézhetünk egy kellemes játékmenet videót.

Hirdetés

Az idei év egyik legszebb meglepetése a John Romero által saját kezűleg elkészített pályacsomag, amely az eredeti Doomot toldja meg egy igen méretes (és rettentően nehéz) ötödik epizóddal. A kiegészítőben összesen kilenc pálya kap helyet, melyből kettőt most meg is nézhetünk a legendás dizájner legutóbbi Twitch streamjének köszönhetően.

Hirdetés

A Sigil alapvetően csak februárban fog megjelenni, de Romero az elmúlt napokban hosszasan streamelte az első pályákat, ami azért érdekes, mert nem csak a játékmenetet nézhettük meg, hanem a különféle tervezési megfontolásokról is hallhattak érdekességeket a nézők, szóval akit érdekel a játékdizájn, annak mindenképpen érdemes visszanézni a felvételeket:

Watch John Romero's Twitch Stream from TheRomero on www.twitch.tv

Ha meggyőztek titeket a felvételek, akkor pár napig még akár elő is rendelhetitek a játék limitált dobozos kiadását, ami már csak az iszonyatosan menő dobozkép miatt is meggondolandó. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)