Hirdetés

Már Steamen is elérhető a Maniac Mansion

|

Mostantól digitálisan is begyűjthetjük Ron Gilbert klasszikus kalandjátékát.

Hirdetés

Számos kiváló kalandjáték jelent meg a '80-as és '90-es évek során, közöttük volt a LucasArts (akkorin nevén Lucasfilm Games) gondozásában készült, 1987-es Maniac Mansion is, amit most már a Steam webáruházán keresztül is beszerezhetünk.

Hirdetés

A Ron Gilbert által rendezett klasszikus a folytatásban, vagyis a Day of the Tentacle-ben (és a 2016-os felújított változatban) is játszható volt, de ha inkább az önálló változatot preferáljátok, akkor már azt is beszerezhetitek a Valve platformján. Mindenképp érdemes egy pillantást vetni rá, ha nosztalgiázni támadna kedvetek, vagy esetleg teljesen kimaradt ez a remek alkotás.

Ti játszottatok régen a Maniac Mansionnel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)