Hirdetés

Már Steamen is elérhető a klasszikus XIII

|

Az XIII remake előtt két áruházon keresztül is végigjátszhatjuk az eredetit.

Hirdetés

A képregény alapján készült lopakodós akció-FPS hangulatába rengetegen szerettek bele a 2003-as megjelenése óta, a XIII felújított változatot gondozó Microids pedig igyekszik elégedetté tenni ezeket a rajongókat és egyúttal bevonzani új játékosokat is. A PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre tervezett XIII Remake-nek eredetileg tavaly novemberben kellett volna megjelennie, ám a fejlesztőknek több időre volt szüksége, így a dátum módosult idén novemberre. 

Hirdetés

Addig még bőven van időtök kipróbálni/újrajátszani az eredeti változatot, ugyanis a XIII végre felkerült a Steamre is egy Classic titulussal kiegészülve. A játék GOG-on már tavaly ősszel elérhetővé vált, de most a Microids a Valve áruházába is felpakolta azt. Apró megfigyelés, hogy a GOG-os verzió olcsóbban megúszható: jelenleg 2.09 eurót kóstál a Steam 6 eurójával szemben. 

Ne feledjétek: a XIII Remake november 10-én jön az említett platformokra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)