Hirdetés

Már visszafelé is játszhatod a Half-Life 1-et

|

Egy tehetséges alkotó egy mod segítségével átrendezte az FPS-t, hogy egy új élményt adjon, egy nyugodt vonatozással a végén.

Hirdetés

A Half-Life 1 egy ma is tökéletesen élvezhető játék, amit a nosztalgiázni vágyó játékosok rendszeresen elővesznek egy-egy újabb kör erejéig. Hiába a széria megtépázott sorsa, a HL1 egy klasszikus, ezért is készülnek hozzá izgalmas modok és kiegészítések napjainkban is.

Az egyik ilyen mod Lymphoid Back-Life című zseniális alkotása, ami feje tetejére állítja az egész játékot. Ahelyett, hogy egy nyugodt vonatozás után katasztrófa és földönkívüli utazás várna ránk, ezúttal magunk mögött hagyjuk a világűrt, és visszafelé megyünk a baleset megakadályozása és egy nyugodt hazaút irányába.

Hirdetés

Ahhoz persze, hogy ez működjön, jelentős változtatásokra volt szükség, de Lymphoid ezt is megoldotta. A pályákat itt-ott módosította, a fegyvereket a helyére rakta és számos apróságot mozgatott meg azért, hogy tökéletes élményt kaphassunk.

A Back-Life kipróbálásához és telepítéséhez megtaláltok minden szükséges elemet a ModDB vonatkozó aloldalán. Valahol egy picit szomorú, hogy 25 évvel az első rész megjelenése után még mindig csak a Half-Life modok tartják életben a legendás szériát, de nem úgy tűnik, mintha ez egyhamar megváltozna. Talán majd egyszer eljut oda a Valve, hogy újra játékokat építhessen nekünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)