Hirdetés

Máris „újraalkották” a GTA 6 előzetesét az eredeti Vice Cityben

|

21 év a játékiparban is sok idő, ezt bizonyítja a GTA 6-ot és a Vice Cityt összehasonlító videó.

Hirdetés

Míg Liberty Citybe többször is visszatérhettünk, 2006-ban, a Grand Theft Auto: Vice City Storiesban látogathattuk meg utoljára a Miamiról mintázott Vice City városát. Logikus lépés volt a Rockstar Games részéről, hogy ezt teszi meg a Grand Theft Auto VI központi helyszínévé, egyszerre simogatva a régi rajongók lelkét, és egy olyan államba helyezve az eseményeket, ahol minden nap történik valami, ami egy GTA-ból sem lógna ki.

Szeretnénk, ha nem így lenne, de az autó tetején twerkelő nő, a boltban mászkáló és a medencéből kihalászott aligátor, a kertjében meztelenül tevékenykedő férfi, a kalapácsokkal támadó kedves hölgy, a sárban fürdőzés és a "floridai Joker" mind-mind valódiak, mint azt a GameSpot videója is megmutatja.

Hirdetés

Közel 100 millióan látták már az elmúlt 10 év legjobban várt előzetesét, és természetesen közülük néhányan alkotnak is, mint például az FGS csatorna, ami csinált egy összehasonlítást, az eredeti Vice Cityben "újraalkotva" a GTA 6 trailer egyes elemeit, egy ponton túl már egészen szabadon.

Ez kiválóan megmutatja, mennyi idő eltelt már a Vice City megjelenése óta. Vajon találunk majd utalásokat, amik Tommy Vercetti és barátai emlékét idézik?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)