Hirdetés

MediEvil - új videóval pillanthatunk a kulisszák mögé

|

Az Other Ocean elmeséli, hogy milyen érzés egy kultikus videojátékot feltámasztani.

Hirdetés

Egy ideje készül már az 1998-as hack & slash akció-kalandjáték, a MediEvil remake-je az Other Ocean stúdió gondozásában, a srácok keményen dolgoznak rajta, hogy a több mint húszéves klasszikus méltó módon térjen vissza. Ennek a folyamatát természetesen igyekeznek megosztani velünk is, hogy fokozzák a várakozást.

Hirdetés

Jeff Nachbauer, a játék executive producere szerint ők abban hisznek, hogy azt kell tenni, amit az eredeti csapat és nem változtatni semmin egészen addig, amíg nincs rá valami nyomós indok. Egészen odáig mentek az alkotói környezet feltérképezésében, hogy utánanéztek, milyen zenéket hallgattak a készítők a MediEvil alkotása közben. Ilyen és ehhez hasonló érdekességeket hallhattok a projekt munkálataival kapcsolatban az alábbi videóban: 

Ha a fenti videó felkeltette a kíváncsiságotokat a háttérrel kapcsolatban, akkor érdemes lehet beszereznetek a Digital Deluxe kiadást, ugyanis további interjúkat, koncepciós rajzokat és így készült tartalmakat találhattok az "Art of MediEvil" művészeti könyvben és a soundtrackben. 

A MediEvil október 25-én jelenik meg magyar felirattal, kizárólag PlayStation 4-re. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)