Hirdetés

Megjelenési dátumot kapott a Bloodborne Kart

|

A FromSoftware gótikus mészárszékéből lett retro versenyjáték hamarosan ingyen elérhetővé válik.

Hirdetés

A Bloodborne Kart az egyik legfurább rajongói projekt, amiről valaha írhattunk. A Twitteren/X-en @b0tster néven megtalálható fejlesztő egyszer már összedobott egy Bloodborne PSX Demake-et, és azon felbuzdulva nekiugrott a Bloodborne Kartnak.

A játék retro körítésben tálal nekünk egy Mario Kart-szerű élményt a Bloodborne stíluselemeivel, karaktereivel és bossaival együtt. A karting móka jövő év elején már meg is jelenik PC-re.

Hirdetés

Nem is csak egy apró demóról van szó: a végleges verzióban lesz 12 versenyző, 16 pálya, egy teljes kampánymód (benne bossharcokkal), és többjátékos lehetőségek is. Egészen lenyűgöző, hogy mennyi tartalmat préselt az alkotó ebbe az apró projektbe.

A Bloodborne Kart ingyenes lesz, és pontosan 2024. január 31-től fogjuk tudni letölteni. Mivel egyre kevésbé valószínű, hogy valaha megkapjuk a Bloodborne-t PC-re, így nekünk ezzel kell majd beérnünk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)