Hirdetés

Megjött az első felhő alapú szolgáltatás az Epic Games Store-ba

|

Új mérföldkőhöz érkezett az Epic Games boltja.

Hirdetés

Ma már nem kell előkaparnunk régi konzolunkat, ha klasszikus videojátékokkal szeretnénk múlatni az időt, köszönhetően az emuláció csodájának.

Remek hely a retro cuccok szerelmeseinek az Antstream Arcade is, ahol rengeteg, nem mellesleg hivatalos licenccel rendelkező játékot érhetünk, és ezt most már egy népszerű platformon keresztül is megtehetjük.

Hirdetés

Megérkezett ugyanis az Epic Games Store kínálatába az Antstream Arcade, ami a digitális áruház legelső felhőalapú szolgáltatása. Ráadásul nem akárhogy indult a móka, hiszen továbbra is ingyenesen bezsebelhető egy csomag, ami jól jöhet a klasszikus kalandok után kutatóknak.

Az Antstream Arcade-en keresztül egyébként több mint 1200 régi játékot érhetünk el, köztük olyan csodákkal, mint a Pac-Man, a Space Invaders, az első Mortal Kombat, vagy éppen az Earthworm Jim. Az élményt ráadásul streamingen keresztül kapjuk, ami nagyban megkönnyítheti a használatot, az pedig csak hab a tortán, hogy alapvetően egy ingyenes platformról van szó.

Ti tesztek egy próbát az Epic Games Store újdonságával?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)