Hirdetés

Méretes Nintendo 64 forráskód csomag szivárgott ki, már lecsaptak rá a modderek

|

Az emulátor fejlesztőktől kezdve, a Mario moddereken át a játéktörténészekig most mindenki a kiszivárgott adatok közt turkál.

Hirdetés

Egy névtelen 4chan felhasználó gyakorlatilag egy kincsesládát dobott be az internetre. A kiszivárogtatott csomagban népszerű játékok forráskódjai (feltehetőleg a fejlesztési ciklusok korai időszakaiból) vannak még a Nintendo 64 és SNES érából. Az eddigi vizsgálatok alapján az adatok autentikusak.

Hirdetés

A forráskódok között ott van a Super Mario 64, a Mario Kart 64 és a The Legend of Zelda: Ocarina of Time kódjai, de a Star Fox 1& 2, a Yoshi's Island, a Mario Kart és az F-Zero kódjaira is találtak hivatkozásokat az adathalmazban. A forráskódok mellett még voltak különböző játékokhoz készült fejlesztői eszközök, magán jegyzetek, és különböző üzleti dokumentumok is.

A Super Mario 64 közössége sosem volt ennyire élénk: a srácok már ki is ásták Luigi béta modeljét, amit aztán be is dobtak a működő játékba.

Őszintén kíváncsiak leszünk rá, hogy mi minden fog előkerülni még ebből a csomagból, feltehetően fogunk még hallani róla.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)