Hirdetés

Minden nagy platformra megjelenik a The House of the Dead: Remake

|

Egy hónapig sem őrizte meg Switch-exluzivitását a játéktermi klasszikus, a The House of the Dead feldolgozása.

Hirdetés

Nagyon sok mindent hajlandóak lennénk megadni azért, hogy valaki készítsen egy VR-os The House of the Dead vagy Time Crisis eldolgozást, de úgy tűnik, ez már álom marad - hacsak a PlayStation VR 2 megjelenése után nem kapcsolnak rá a jogokat gondozó kiadók.

Addig némi vigaszt nyújt a Forever Entertainment által készített The House of the Dead Remake, ami április elején jelent meg Nintendo Switchre, és a mai napig úgy tudtuk, nem adják ki más platformokra.

Hirdetés

A csapat azonban trükkös volt, és ma bejelentette, hogy április 28-án, mindössze három héttel a switches változatot követően jön a PC-s, Xbox One-os, PS4-es és Google Stadiás kiadás, mely természetesen a legújabb konzolokon is futni fog. Mozgásérzékelős irányítás értelemszerűen nem lesz ezekben, de állítólag a Joy-Conokkal sem tudták ezt jól megoldani.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Aki nosztalgiázni vágyik, a Steam, a GOG, illetve a platformok digitális áruházai felé vegye majd az irányt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)