Hirdetés

Jön a MiniDoom 2 és már trailert is kaptunk hozzá

|

Befutott az első videó a Doom 2D-s platformer verziójának folytatásáról, ahol ugyanolyan véresen fogunk széttrancsírozni démonokat, mint az eredeti játékban.

Hirdetés

A Calavera Studio kiadta a MiniDoom 2 teaser videóját, amiben megmutatták, hogy nagyjából mire is számíthatunk majd a MiniDoom folytatásától. Az első epizód egy nagyon szórakoztató 2D-s platformer volt, és ez most sem lesz másképp.

Az új részben lesznek természetesen új pályák, új főellenségek, lehetőségünk lesz kiválasztani és újrajátszani korábbi helyszíneket, lesz mentési lehetőség, valamint bekerülnek új fegyverek, szörnyek, képességek és játékmechanikák is.

Míg az eredeti MiniDoom nagyjából a Doom 1-et követte játékmenetben és mindenben, addig a MiniDoom 2 egy kicsit eltávolodik a korlátoktól, így a sorozatban még sosem látott ellenfelekkel is találkozhatunk majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)