Hirdetés

Most nevetségesen olcsón vehetsz meg kihagyhatatlan játékokat

|

Aprópénzért húzhatod be a GOG-on a videojáték-ipar meghatározó klasszikusait, itt a lehetőség bepótolni vagy újrajátszani őket.

Hirdetés

Ma már jellemzően a legfrissebb címeket is megtaláljuk a CD Projekt által üzemeltetett piactéren, de volt idő, amikor a GOG küldetése kizárólag az időközben klasszikussá nemesedett régi játékok megőrzéséről szól, és arról, hogy azokat modern operációs rendszereken is el lehessen indítani különösebb bűvészkedés nélkül. Talán még emlékeztek rá, ezt a törekvést tükrözte az oldal eredeti neve is: Good Old Games.

Végső soron pedig ennek köszönhető, hogy a GOG-on olyan címeket is megtalálunk, amilyenek még a Steam jóval nagyobb katalógusából is hiányoznak, és hogy, hogy nem pont ezen klasszikusok köré szervezték a legújabb, július 24-éig tartó vásárt.

Hirdetés

A Make Classics Last Forever Sale keretében több mint 200 játék árából nyestek le legfeljebb 89 százalékot, és mivel koruknál fogva ezek egyébként sem teljes áron forogtak, most tényleg nevetségesen olcsón egészíthetjük ki kollekciónkat. 75 százalékkal kerül most kevesebbe a Crysis, a Dragon Age: Origins - Ultimate Edition, a Dungeon Keeper Gold, a Dungoen Keeper 2, a Sid Meier's Civilization IV: The Complete Edition, a teljes Ultima és Wing Commander franchise, valamint a magyar fejlesztésű Warhammer: Mark of Chaos - Gold Edition. Még többet, 86 százalékot lehet spórolni a Blood Omen: Legacy of Kain, a Legacy of Kain: Soul Reaver 2, a Legacy of Kain: Blood Omen 2, a Legacy of Kain: Defiance játékokon, és ugyanekkora kedvezmény vonatkozik a Deus Ex GOTY Editionre, a Thief Goldra, a Thief 2: The Metal Age-re, valamint a Thief 3: Deadly Shadowsra.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)