Hirdetés

Nem viszi a géped a Microsoft Flight Simulatort? Próbáld ki böngészőben az eredeti játékot!

|

Az 1982-es első Flight Simulator mellett három folytatással is tehetsz egy próbát, és ehhez csak a böngésződre lesz szükség.

Hirdetés

Túlzás nélkül káprázatos látkép tárul azok szeme elé, akik rendelkeznek elég erős vassal a nemrég megjelent Microsoft Flight Simulator futtatásához. A klasszikus részekkel azonban azok is vigasztalódhatnak, akiknek esetleg nincs ilyen bika PC-jük, vagy esetleg simán csak odavannak a retróért. 

Hirdetés

Ide kattinva ugyanis eléritek a legelső, 1982-es első Flight Simulator böngészőben futtatható verzióját. Ez még nem minden, hiszen egyetlen kattintással átválthattok a '84-es második, '88-as harmadik, illetve '89-es negyedik epizódra is - utóbbi kettőben már a színeket sem kell nélkülöznötök. Már csak azért is érdemes ránézni az 1980-as években megjelent játékokra, mert így érezhető igazán az, mennyit is fejlődtek a videojátékok az elmúlt évtizedekben. 

A Microsoft Flight Simulatort egyébként RG és EndreMan egy livestreamben is kipróbálták, ha érdekel benneteket a játék, akkor ezt is nézzétek meg mindenképp, sok nézői kérdésre is válaszoltak a srácok adás közben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)