Hirdetés

Egyelőre ne számítsunk Nintendo 64 Classicra

|

Reggie Fils-Aimé egy kicsit most összezúzta a klasszikus konzol modernizált újjászületését vizionáló tömegek édes álmát.

Hirdetés

A 2016-ban jött a NES, 2017-ben a SNES, idén pedig a PS Classic. A retro játékok szerelmesei most abban reménykednek, hogy a Nintendo 64 Classic sincs már messze, de Reggie nyilatkozata a távolba repítette ez a mérföldkövet.

Hirdetés

A Nintendo amerikai arca elmondta, hogy mi motiválta őket a retro konzolok újraálmodásánál:

"Számunkra az első két Classic megjelentetése egy limitált ideig jövedelmező üzleti lehetőség volt, ami áthidalta a Wii U korszak vége és a Nintendo Switch megjelenése közötti időt. Ez volt a stratégiai döntés hátterében."

Mivel jelenleg a Nintendo Switch teljes erővel nyomul előre, és veszi át a hatalmat az emberek nappalijaiban, így értelem szerűen erre szeretnék terelni a figyelmet.

"Ugyan lehet, hogy a vásárlók számítanak valami ilyesmire [Nintendo 64 Classicra], mi az ilyen alkalmakat limitált ideig kihasználható lehetőségnek tekintjük. Azt is tisztán látjuk, hogy a vásárlók szeretnék élvezni a klasszikus tartalmainkat, melyek egyre inkább az előfizetős szolgáltatásra fognak átkerülni majd."

Reggie itt nyilván a Nintendo Switch Online opciójáról beszél, melyen keresztül retro cuccokat lehet letölteni és játszani. Ezzel csak az a baj, hogy a Nintendo meglehetősen lassan szolgáltatja a játékokat, de talán egyszer beköszön az N64 korszak is, reménykedjünk ebben, ha már másban nem lehet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)