Hirdetés

Immár hivatalos: jön a SNES Classic Edition!

|

A SNES korszak leghíresebb címeivel egybecsomagolva vásárolhatjuk majd meg az új masinát.

Hirdetés

A folyamatosan érkező SNES Classic pletykákból pont tegnap este mutattuk meg a legújabbat, az elmúlt percekben azonban már a hivatalos bejelentés is megtörtént. 

Hirdetés

A Nintendo újabb retró konzolja szeptember 29-én fog megjelenni és 21 előre telepített játékot tartalmaz majd, valamint két kontrollert és egy HDMI, illetve egy töltőkábelt is hozzácsapnak. A játékok között megtalálható lesz a soha meg nem jelent Star Fox 2 is, amelyet eredetileg 1995-ben kellett volna megkapni a széria rajongóinak, de a projektet végül a Nintendo elkaszálta. Ezen a kis gyöngyszemen kívül is remek játékokhoz jut az, aki hajlandó lesz kifizetni a 80 dolláros vételárat. Íme a teljes lista:

Contra III: The Alien Wars
Donkey Kong Country
EarthBound
Final Fantasy III
F-ZERO
Kirby Super Star
Kirby's Dream Course
The Legend of Zelda: A Link to the Past
Mega Man X
Secret of Mana
Star Fox
Star Fox 2
Street Fighter II Turbo: Hyper Fighting
Super Castlevania IV
Super Ghouls 'n Ghosts
Super Mario Kart
Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars
Super Mario World
Super Metroid
Super Punch-Out!! 
Yoshi's Island
Oddly

Az is kiderült, hogy a fentebb is említett Star Fox 2-t fel kell majd oldanunk a konzolon. Persze azért nem kell brutális feladatokra gondolni, mindössze az eredeti Star Fox játék első pályáján szükséges túljutunk és máris elérhetővé válik a második rész.

Valószínűleg ezúttal sem árt sietnie annak, aki nem szeretne kimaradni az első szállítmányból, érdemes lehet lefoglalni előre egy példányt, amit már meg is tehettek némelyik hazai webshopon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)