Hirdetés

PC-re tart a Baldur's Gate: Dark Alliance 2

|

Az eredetileg 2004-ben, konzolokra megjelent akció-szerepjáték PC-n támad fel.

Hirdetés

Miközben a Larian Studios dolgozik a Baldur's Gate 3-on, a Black Isle Studiosnak köszönhetően a rajongók a széria klasszikus spin-off játékának élményét újra átélhették egy eddig nem támogatott platformon. A 2001 végén megjelent Baldur's Gate: Dark Alliance-t például eleinte csak PlayStation 2-n lehetett játszani és csak később jött más konzolokra is, ám a PC-s portra több mint két évtizedet kellett várni: a Snowblind Studios segítségével 2021 végén érkezett meg az új kiadás Steamre és GOG-ra. 

Hirdetés

Példáját hamarosan a Baldur's Gate: Dark Alliance 2 is követi - derült ki az egyszer már bezárt, de pár éve újranyitott Black Isle Studios egyik tweetjéből. A csapat által közzétett videó egyértelművé tette, hogy közeleg a folytatás is PC-re, és bár a felvétel végén egy 2022-es évszámot olvashatunk csak, a felvezető szöveg szerint a megjelenés közelebb van, mint gondolnánk. Íme: 

A Baldur's Gate: Dark Alliance 2-t eredetileg 2004-ben adta ki az Interplay PlayStation 2-re és Xboxra. A kooperatív mókát is tartalmazó akció-RPG-ben öt karakter közül választhattunk (kettőt pedig feloldhattunk bónuszként), és több NPC-vel, valamint interakciókkal egészítette ki az előző játék formuláját, de ugyanaz a hack & slash élmény maradt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)