Hirdetés

Ray tracing teszi sokkal szebbé az első Quake-et és más régi játékokat

|

Egy elhivatott modder keményen dolgozik azon, hogy a legfrissebb technológiát csempéssze be a nagy öregek eszköztárába.

Hirdetés

A sultim_t néven dolgozó modder úgy újítja fel az FPS műfaj nagyjait, mintha csak egy küldetést kapott volna. Már sikerrel vitt egy kis ray tracinget a klasszikus Doomba, a Half-Life 1-be és most a Quake 1-be is.

Az ingyenesen letölthető mod modern fény-árnyék hatásokkal igyekszik a mai szemnek is elfogadható látványt csempészni az id Software korszakalkotó játékába. A csomag tökéletesen együttműködik a steames verzióval, de ha van egy nagy kartondobozos, 1996-os kiadásotok, azzal is fogjátok tudni használni (ha még lehet telepíteni).

Hirdetés

A Quake 1 annak idején nagyon hatásosan használta a sötétséget és a fényeket az atmoszféra megteremtéséhez. A ray tracing megoldás néhol rásegít erre, és még hangulatosabb tálalást kínál az akcióhoz, de az a lenti trailerben is látszik, hogy vannak helyszínek, melyeket jobban megvilágít a kelleténél.

Akit érdekel a mod, az itt tudja letölteni, de melegen ajánljuk a DigitialFoundry elemzését is mellé, mivel az segíthet a megfelelő beállítások kiválasztásában.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)