Hirdetés

Red Alert Remastered - így fest az új Tesla tank

|

Egyszerre modern és nosztalgikus a felújított játékban feltűnő különleges egység.

Hirdetés

Az első Command & Conquer: Red Alert esetében a legendás Tesla tank még nagyjából úgy festett, mint egy vörös mosogatógép tabletta, amely közepébe gondosan elhelyezték a makacs ételmaradékokkal is megküzdő fehér golyócskát. Nyilván a Red Alert Remastered estében már egy sokkal modernebb, a mai kor igényeihez is tökéletesen illeszkedő dizájn mellett döntöttek a fejlesztők. 

Hirdetés

Ráadásul ezt sikerült úgy összehozniuk, hogy mellette remekül megtartották az eredeti koncepció fontosabb elemeit. A Petroglyph jelenleg is gőzerővel dolgozik az EA gondozásában érkező felújított kiadáson (ezzel párhuzamosan a Command & Conquer: Tiberian Dawn kapcsán is készítenek egy remastert), nemrég pedig megosztottak egy képet is a régi-új Tesla tankról. 

Nektek mennyire jön be ez a változat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)