Hirdetés

Retro Lanparty - mi is megmérettetjük magunkat a Coca-Cola Esport Center Call of Duty 2 versenyén

|

A GameStar saját alakulata sem hagyhatja ki ezt a remek lehetőséget, újra a CoD 2 lövészárkaiba huppanunk hamarosan.

Hirdetés

Nyakunkon a következő konzolgeneráció, de ebben a rohanó világban, az ide-oda röpködő hatalmas teraflops-számok mellett jó érzés néha kicsit visszatekinteni a hőskor irányába. Pont ezt teszi november 9-én, azaz most szombaton a Coca-Cola Esport Center is (KÖKI Terminál 2. emelet, Budapest, Vak Bottyán u. 75), ugyanis egy Retro Lanpartyt szerveznek. 

Hirdetés

A teljes mértékben ingyenes rendezvényen a '90-es és 2000-es évek lanpartyjainak hangulatát tervezik megidézni, ehhez pedig nem is találhattak volna jobb játékot, mint a legendás Call of Duty 2-t. Nem nagy titok, hogy a GameStar szerkesztőségében is akadnak nagy CoD 2-veteránok, akik a remek hírek hallatán azonnal csapatba is verődtek, így a mi osztagunk már biztosan ott lesz ezen a versenyen. Persze akad azért más látnivaló is a múltidéző lanpartyn. 

A rendezvény teljes időtartama alatt, tehát 10 és 19 óra között kipróbálható lesz egy csomó retró játék a ReGamEX kitelepülésénél, Sakman pedig biztosan segít mindenkinek, aki esetleg nem boldogulna a Wizard Of Worral. A Call of Duty 2 verseny két felvonásban zajlik, 11 és 16 óra, illetve 16:30 és 18 óra között. 13 és 15 között a harcedzett CS-játékosok ragadnak fegyvert, ekkor pörögnek ugyanis a Counter Strike 1.6 verseny meccsei. 15 és 16 óra között egy Beat the GameStar fedőnevű programpont következik, itt a szerkesztőségünk tagjai ellen tehetitek próbára magatokat. Végezetül a kvízekről se feledkezzünk el, ebből 16 és 18 órakor indul egy-egy félórás etap. Minden versenyre a helyszínen tudtok nevezni.

Mondanunk sem kell minden versenyszám esetében záporoznak majd a nyeremények, viszont kétségtelenül a legnagyobb jutalom mindenképp az lesz, ha valaki puskavégre kapja Kacit, vagy közülünk bárkit a Call of Duty 2-ben. További információkat a rendezvény Facebook oldalán találtok.

Retro Lanparty

Időpont: 2019. november 9. szombat, 10:00-tól

Helyszín: Coca-Cola Esport Center, KÖKI Terminál 2. emelet, 1191 Budapest, Vak Bottyán u. 75/A-C

Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!

A belépés INGYENES!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)