Hirdetés

Semmi nem annyira szexi, mint a régi számítástechnikai magazinok Jugoszláviában

|

Ez már több mint nosztalgia, valami egészen szürreális mixet hoztak össze a jugoszlávok.

Hirdetés

A '80-as és '90-es évek fordulóján végtelenül egyszerű recepttel dolgozott a jugoszláv Računari magazin: az akkor legmenőbb számítástechnikai cuccokkal pózoltak a címlapon a kor szépségideálját képviselő hölgyek. Akadnak elég merész borítók is a lenti válogatásban, de az mindre igaz, hogy olyan töménységben árasztják magukból a retró életérzést, hogy a fal adja a másikat. 

Hirdetés

Mi is lehetne vásárlócsalogatóbb, mint egy farmernadrágos, fekete topos hölgy, C64 joystickkal a kezében? Esetleg egy ezüst bikinis szépség, féltucat floppyval? A PC-ket kutyaláncon vezető dámánál azért mát tényleg mi is eldobtuk az agyunkat, szóval nem is spoilerezünk tovább, tessék szépen végigböngészni az alábbi galéria teljes tartalmát. Megéri. 

Nektek melyik Računari címlap a kedvencetek a fenti gyűjtésből? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)