Hirdetés

Próbáld ki a Silent Hill első pillanatait belső nézetből, elég para!

|

Egy rajongó (és nem mellesleg játékdizájner) nekiült, hogy újjáteremtse kedvenc horrorjátékának emlékezetes bevezetőjét, és sírva könyörgünk egy Silent Hill remake-ért.

Hirdetés

Zero Trace Operative az elmúlt öt hónapot azzal töltötte, hogy FPS nézetben remake-elje az első Silent Hill bevezető részét. Elmondása szerint a projektet ő itt befejezte, tehát nem tervezi ugyanilyen formában felépíteni az egész játékot, amúgy sem lenne sok értelme, hiszen tudjuk, milyen gyorsan megjelenik pár ügyvéd az ajtóban ilyenkor. Ezzel együtt a Konami - ha nem nyerőgépeket készítene a franchise égisze alatt - ihletet is meríthetne akár, a Capcomnak bejött.

Hirdetés

Az itt ingyenesen letölthető program alig 3-5 percnyi játékidőt kínál, de ez bőven elég lehet azoknak, akik egy rövid nosztalgiabombára vágynak. Az első Silent Hill emléke még sokunkban ott van, és ez a pár perc is rengeteg emléket fog felidézni.

Mivel emberünk nem tervezi újjáalkotni az egész játékot, és ennél a pár perces demónál be is fejezte, nem valószínű, hogy eltávolíttatják a cuccot. Azért érdemes lesz mielőbb leszedni, ha biztosra akartok menni. Kicsit szédítő élmény, a külső nézet nekem jobban bejött, de a nosztalgia így is beüt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)