Hirdetés

15 év után leállítják a SingStar szervereit

|

Jövő év január végén véget ér az online móka.

Hirdetés

A 2004-ben kiadott, majd 2012-ben ingyenessé tett SingStar sokáig nagy népszerűségnek örvendett a PS2 és PS3 játékosok körében, de a Sony úgy döntött, hogy nem éri meg üzemeltetni a játék és a kapcsolódó SingStore szervereit. A SingStar hivatalos oldalán jelentették be, hogy teljesen leállítják a játék online szolgáltatásait, és 2020. január 31-et követően nem lesz lehetőség újabb tartalmat vásárolni.

Hirdetés

Offline természetesen továbbra is élvezhető lesz a SingStar, de nem lehet újabb dalokat vásárolni, és csak azokat a számok lesznek elérhetők, amelyeket a játékosok letöltenek a konzolra jövő január 31. előtt. PS3 gépeken tehát érdemes helyet hagyni a daloknak, mert ha valamelyiket letöröljük a szerverek leállását követően, többé nem lesznek elérhetőek.

PlayStation 4-en kicsit rugalmasabb lesz a dolog, ezeken a gépeken újra letölthetőek lesznek a korábban megszerzett és valamiért törölt dalok is. Offline elérhető marad a Party Mode, de értelemszerűen PS-trófeákat nem lehet majd szerezni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)