Hirdetés

Multiplayer mod érkezett a S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyathoz

|

Egyelőre csak egy módot próbálhatunk ki korai hozzáférésben, de a végleges verzió kifejezetten izgalmas játékmenetbeli újításokat tartalmaz majd.

Hirdetés

A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy remek FPS lett, ami újító és érdekes módon dolgozta fel a Sztrugackij testvérek által a '70-es megalkotott Zóna történetét. Mivel a játékosok és a kritikusok is kedvelték, így pár év elteltével érkezett hozzá a folytatás a S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat képében, ami ugyan nem robbant akkorát, mint elődje, de azért ez sem nevezhető rossznak. Egy modder csapat most azon dolgozik, hogy több multiplayer módot is belevarázsoljon a nyomasztó hangulatú világba.

Hirdetés

Az X-Ray Multiplayer Extension alkotói már most elérhetővé tették a mod korai hozzáféréses verzióját, amiben egyelőre egyetlen mód, a Defence érhető el. Ami sokkal érdekesebb, hogy ígéretük szerint a kész mod tartalmazni fog egy kooperatív módot is, hogy többedmagunkkal kalandozhassunk az atomkatasztrófa sújtotta Pripyat területén.

A fejlesztők azt is kilátásba helyezték, hogy készítenek egy teljes open world módot is, melyben sokkal több terület áll majd rendelkezésünkre a co-op mókázásra. A mod jelenleg elérhető verzióját a hivatalos Discord-oldalukról tölthetitek le.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)