Hirdetés

A Star Fox fejlesztői majdnem elszórták az N64 specifikációit egy ittas éjszakán

|

Könnyen egy komolyabb ügy is lehetett volna egy lazának ígérkező esti italozásból.

Hirdetés

A Q-Games főnöke, Dylan Cuthbert részt vett egy Reddit AMA-n, ahol természetesen a közösség jól ki is faggatta. Felhozták például, hogy szivárogtatott-e már ki valaha titkos dokumentumokat, a válsz pedig egy határozott majdnem volt.

"Emlékszem egy esetre, amikor én és Giles (a Star Fox egyik fejlesztője) kint voltunk inni a Nintendo csapattal. Ez nagyjából akkor volt, amikor a Star Fox 2 végénél tartottunk és Gilesnél épp ott volt a néhány száz oldalas, nagyon korai dokumentáció a Nintendo 64 prototípusról."

"Nem volt nálam a biciklim, így felpattantam Giles bringájának hátára. Valahol valami bukkanóban felborultunk és a több száz oldalas dokumentáció Kiotó legforgalmasabb útjának közepén szétrepült. Szét röhögtük az agyunkat és akadályoztuk a forgalmat, miközben hót részegen próbáltuk összeszedni az anyagot. Eltartott egy darabig."

Ha valaki kíváncsi rá, hogy hogyan történnek a nagyipari szivárgások...hát valószínűleg nem így. A játéksajtónak biztosan lett volna egy jó napja másnap reggel, ha kimarad pár oldal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)