Hirdetés

StarCraft - lesz, ami kimarad az ingyenes verzióból

|

Az eredeti tervek szerint az ingyenes StarCraft is megkapta volna a Remastered kiadás matchmaking funkcióját. Nos, végül mégsem lesz ilyen egyszerű a dolog.

Hirdetés

Már bárki gond nélkül belevetheti magát az első StarCraftba, ami április óta ingyenesen beszerezhető. Azoknak azonban, akik a szintén díjmentes matchmakinget várták a játékhoz, a legfrissebb hírek szerint csalódniuk kell.

Hirdetés

Bizony, eredetileg automatikus meccskeresési lehetőség nélkül készült el a StarCraft, az idén augusztusban érkező Reamstered változatba azonban már bekerül ez a funkció. Az eredeti tervek szerint a klasszikus játék is ingyen bővült volna a matchmakinggel és a rangsorolt meccsekkel, de végül másképp döntött a Blizzard. Ezt Pete Stilwell, a cég senior producere jelentette be

Indoklása szerint a hosszú tesztidőszak alatt kiderült, hogy nem lenne jó döntés összeengedni ilyen módon a fizető játékosokat az ingyenes verziót birtoklókkal, mivel az utóbbi változat felhasználói között túl sokan lennének olyanok, akik csak azért töltenek el időd a StarCrafttal, hogy direkt elrontsák mások játékát - magyarul szándékosan rosszul, idegesítően játszanak. 

A két kiadás közötti játék így csak és kizárólag lobbikon keresztül működik majd. Nektek mi a véleményetek a dologról? Tényleg a meccsek színvonalért aggódott a Blizzard vagy inkább csak azt szeretnék, hogy aki komolyan foglalkozni akar a StarCrafttal, az ruházzon be a Remastered kiadásra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)