Hirdetés

Street Fighter II - kazettán jön a 30 éves szülinapi kiadás

|

A Street Fighter rajongók már dörzsölhetik a tenyerüket. Nem hogy kapunk egy gyűjtői kiadást a játékból, de ráadásul kazettán kapjuk azt.

Hirdetés

A Capcom mindent belead a retro vonalba, amit az is nagyon szépen mutat, hogy a Street Fighter II kap egy kazettás gyűjtői változatot. A limitált kiadás ugyanakkor nagyon limitált: összesen 5500 darab készült a kazettákból. Pirosban és sötétben világító zöldben lehet kapni a játékot, de az utóbbi változatból összesen 1000 készül.

A 100 dolláros csomag egyébként a kazettán túl tartalmaz majd egyéb extrákat is, mint például a különleges artworkkel díszített dobozt és egy prémium kézikönyvet.

A novemberben érkező Street Fighter II kiadás elsőre picit húzósnak tűnhet, de nem kell aggódni ha lemaradtok az akcióról. Az Iam8bit jelentése szerint ez ugyanis csak az első a "Legacy Cartridge Collection" sorozatból. Alig várjuk, hogy láthassuk melyik címek kapnak még kazettás kiszereléseket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)