Hirdetés

Így néz ki a 30. évfordulós, világító Street Fighter 2 kazetta

|

Harminc éves lett a sorozat egyik leghíresebb darabja, a Street Fighter 2, ennek örömére pedig egy különleges, limitált kiadású változatott tett elérhetővé a Capcom.

Hirdetés

Kevés verekedős játék van, ami annyira ikonikus része lett a műfajnak, mint a Street Fighter 2. A Capcom legendás remekműve még 1992-ben jelent meg a SNES-re, a cég az iam8bittel karöltve pedig most újra kiadta ezt a változatát a játéknak, ráadásul egy érdekes csavarral megfejelve.

Hirdetés

A Street Fighter II 30th Anniversary Editionből mindösszesen 5500 példány készült el, ami már alapból nem túl sok, viszont ezek között csak ezer darab van, ami "Blanka Green" színű, tehát zölden világít a sötétben, ráadásul nem tudni előre, hogy melyikek azok (mert nem lehet konkrétan ezt a típust rendelni), szóval biztos jó áron fognak majd pörögni az árveréseken.

Az alábbi unboxing videóban a saját szemetekkel is meggyőződhettek róla, hogy valóban működik a világítós kazi, de sajnos hiába tetszik, már valószínűleg nem fogtok tudni könnyen hozzájutni, mert szinte azonnal elvitték az összeset.

Persze azt is hozzá kell tenni, hogy a játék maga változatlan, tehát ez valóban csupán eszmei értéke és a ritkasága miatt lesz érdekes és inkább gyűjtőknek szól, de feltehetően így is sok retro gamer szíve kezdett el hevesebben dobogni. 

Nektek hogy tetszik a világító zöld SNES kazetta ötlete?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)