Hirdetés

20 éve még nagyon mások voltak az E3-as konferenciák

|

Nyilván azóta rengeteget fejlődött a technika, de az előadások hangulata közt is ég és föld a különbség.

Hirdetés

Épp a napokban írtunk arról, hogy egy emulátornak köszönhetően immár 60 fpssel játszható a Super Mario 64 PC-n. Ez azért is fontos, mert így olyanokhoz is eljuthatnak ezek a csodák, akik már nem feltétlen őrizgetnek egy Nintendo 64-et a padláson.

Hirdetés

A Destructiodos kollégák egész véletlenül bukkantak rá a neten a Super Mario 64 E3-as bemutatójára, amire 1996-ban került sor. A játékot akkor egy élő demóval mutatták be a nagyközönségnek, még egy hatalmas prototípus kazettával. Már a bemutató is teljesen más jellegű, mint azok az egyértelműen felturbózott grafikás előadások, amikhez manapság hozzászoktunk.

Az elmúlt két évben azért voltak sokkal hangulatosabbak az E3-as előadások, mert már a rajongókat is beengedik, akik állva tapsolnak a legapróbb feature-nek is. Az újságírókat nem ilyen könnyű lenyűgözni, éppen ezért mindig sokkal szomorúbbak azok a konferenciák, ahol csak a szakma képviselői vannak bent, és legfeljebb az előadás végén tudnak kierőltetni magukból egy fél tapsot. Ezt a demót ma üdvrivalgással fogadnák a rajongók.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)