Hirdetés

Teljesen átalakult a Prince of Persia: The Sands of Time remake-je, mióta utoljára láttuk

|

Okkal rejtegeti már negyedik éve a Ubisoft a Prince of Persia: The Sands of Time új változatát.

Hirdetés

2020 szeptemberében jelentette be a Ubisoft, hogy az egyik legjobb Prince of Persia játék, a több mint 20 éve megjelent Prince of Persia: The Sands of Time felújítva tér vissza, és a kiadó nagyon optimistán 2021. január 21-ét jelölte meg megjelenési dátumként. Ez már nyilván eltelt, a játék sehol, és azt sem tudni, pontosan hogy áll most a fejlesztés.

Legutóbb annyit hallottunk róla, hogy a projekt fontos mérföldkőhöz ért, de ezt sem részletezték. Az Insider Gaming forrásai viszont megosztottak egy-két infót, melyek alapján úgy tűnik, jó ideig nem fogunk még játszani vele, de ha megjelenik, talán nem lesz olyan szörnyű, mint azt az első előzetesben láthattuk.

Hirdetés

A fejlesztést állítólag teljesen újrakezdték, realisztikusabb külsőt, új animációkat, új harci és mozgási mechanikákat készítenek, valamint a sztoriba is belenyúlnak. Yuri Lowenthal, a herceg eredeti szinkronhangja sem tér vissza. Az Insider Gaming látott egy videót, amiben hiányoztak még textúrák és egyéb elemek is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Bár a megjelenés távol lehet, a júniusi Ubisoft Forward során erről is szó eshet. Addig esetleg megnézhetjük újra, milyen nem lesz:

Idén állítólag a Dead Cells kiegészítőinek fejlesztői is jelentkeznek egy új Prince of Persia játékkal, de az a The Lost Crownhoz hasonlóan nem egy AAA-szintű projekt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)