Hirdetés

Új világbajnoka van a klasszikus Tetrisnek

|

Egy 16 éves játékosnak sikerült megvernie a torna döntőjében a korábbi hétszeres bajnokot.

Hirdetés

Nem csak a modern játékok lehetnek az e-sport versenyek középpontjában, hanem olyan klasszikus címek is, amelyek évtizedekkel ezelőtt jelentek meg. Nemrég le is zajlott a klasszikus Tetris világbajnokság fináléja, amely során meglepő eredmény született.

Hirdetés

Az Oregon állambeli Portlandban került megrendezésre a Classic Tetris World Championship döntője, amelyen Joseph Saelee mérkőzött meg a hétszeres világbajnok Jonas Neubauerrel. A játékosok az 1989-es Tetrisben küzdöttek meg egymással NES-en, és az eredmény végül 3-0 lett a 16 éves Saelee javára, így ő emelhette a magasba a trófeát, és megfosztotta Neubauert nyolcadik bajnoki címétől.

Ha megnéznétek a győzelem pillanatát, akkor lessetek bele az alábbi videóba, ami a Twitteren lett közzétéve.

Nem semmi teljesítmény, jár a pacsi. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)