Hirdetés

Újabb klasszikus PlayStation-exkluzív sorozat felélesztésén dolgozhat a Sony

|

Egyes források szerint a sorozat korábbi részeit fejlesztő stúdió készítheti PlayStation 5-re a Sly Cooper 5-öt, mások viszont másképp tudják.

Hirdetés

A Sly Cooper széria a PlayStation egyik klasszikus platformer sorozata, az első játék, a 2002-ben kiadott Sly Cooper and the Thievius Raccoonus óta rengeteg rajongót szerzett magának a tolvaj mosómedve. A 2013-ban megjelent Thieves in Time után a Sony jégre tette a franchise-t, viszont a legújabb bennfentes pletykák alapján már készülhet az egyelőre alcím nélküli Sly Cooper 5.

A híresztelések a 4chanról indultak, ahol a magát a Sucker Punch Productions fejlesztőcsapat tagjának valló posztoló osztotta meg, hogy az első három Sly Cooper játékot fejlesztő csapat már a folytatást tervezi. A 4chanről érkező infókat mindig érdemes fenntartásokkal kezelni, de a helyzet ennél árnyaltabb.

Hirdetés

A vonatkozó bejegyzés hamar törlésre került, viszont a rajongók nagy örömére egy játékipari bennfentes is beszélt az új Sly Cooperről. Shpeshal Nick megosztotta, hogy ő is hallott a széria feltámasztásáról, és egyelőre pontos információkat nem tudni, viszont egy fejlesztőcsapat jelenleg is dolgozik a játékon. Hozzátette, hogy bár logikus lenne, több helyről is azt hallja, hogy nem a Sucker Punch felelős a fejlesztésért.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Mindenesetre érdekes, hogy a 4chan-bejegyzést követően egy megbízhatóbb forrás is arra hivatkozott, hogy folytatást kaphat a Sly Cooper sorozat. Egyelőre a híresztelésekkel kapcsolatban sem a Sony, sem a széria utolsó két címét fejlesztő Sanzaru Games nem nyilatkozott.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)