Hirdetés

Újra kapható a Rockstar Games egyik régebbi játéka

|

Korábban a zenei licencek lejárta miatt vették le a boltokból, de most újra elérhető.

Hirdetés

A legtöbben bizonyára a Grand Theft Auto széria vagy a Red Dead Redemption játékok miatt ismerik a Rockstar Games nevét, de voltak még a kiadó múltjában kiemelkedő alkotások, mint azt a linken olvasható történelmi összefoglalónkban is bemutattuk. Ilyen a 2008-as Midnight Club: Los Angeles is, melyben a címben is szereplő város utcáit járhatjuk szabadon különböző sportkocsikkal és motorokkal.

A versenyjátékok kedvelőinek még ma is bátran ajánljuk, a visszafelé kompatibilitás miatt nem csak Xbox 360-on, de Xbox One-okon és Series konzolokon is fut.

Hirdetés

Egy darabig nem volt megvásárolható, mivel lejártak a zenékre vonatkozó licencszerződések tegnap viszont újra elérhetővé tették az Xbox Store-ban, és mindössze 1990 Ft-ba kerül - ráadásul ez a Complete Edition, benne az összes megjelent járművel, és minden letölthető tartalommal. Ha kimaradt, itt a remek alkalom, hogy pótoljátok. 

Nemrég egyébként rövid ideig elérhető volt a második rész a Steamen, úgyhogy nem kizárt, hogy a széria feltámasztására készül a Rockstar. Egyáltalán nem bánnánk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)