Hirdetés

Újra megjelenhet PC-re két Metal Gear játék és egy Castlevania & Contra csomag is

|

A Konami megkönnyítheti a klasszikusok digitális beszerzését.

Hirdetés

Nincsenek könnyű helyzetben azok a PC-s játékosok, akik rajonganak a Metal Gear franchise-ért, ugyanis bár a széria korai részei is megjelentek anno a platformra, kemény dió beszerezni őket, pláne digitálisan (érdemes megnézni a GOG kívánságlistáját, hogy mennyien kérték már). Úgy tűnik, hogy egyelőre még nem kell a való életben megidéznünk a Metal Gear Solidot, ugyanis a Konami a jelek szerint egy kis meglepetéssel készül a közeljövőben.

A Gematsu szúrta ki, hogy a Metal Gear, a Metal Gear Solid és a Metal Gear Solid 2: Substance (a második rész kibővített változata) felbukkant a tajvani korhatár-besorolásért felelős bizottságnál, mindhárom játékot PC-re sorolták be.

Hirdetés

Ezeken felül ugyanígy lebukott a PC-s Konami Collector's Series Castlevania és Contra is, amely a következő játékokat foglalja magába: Castlevania, Castlevania II Simon's Quest, Castlevania III Dracula's Curse, Contra, Super C.

Ti be fogjátok szerezni őket, ha elérhetővé válnak a digitális áruházakban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)