Hirdetés

Válasszátok ki a Hírességek csarnokának következő videojátékát

|

A The Strong National Museum of Play és a rajongók ismét választás előtt állnak: egy rakás legendás játék közül kell kiválasztaniuk azt, amelyik megérdemelne egy helyet a csarnokban.

Hirdetés

A The Strong National Museum of Play évről-évre megválaszt egy új játékot, amit bevezethet a World Video Game Hall of Fame-be, azaz a Videojátékos Hírességek Csarnokába. Bőséges listából kell egy címet kiválasztaniuk (a segítségetekkel), ami elnézve a jelölteket egy nagyon nehéz feladat lesz.

Ha csak azt nézzük, hogy a listán ott van a Wii-re megjelent Wii Sports és az N64-re megjelent GoldenEye 007, akkor már nyilvánvalóvá válik, hogy miért is olyan kemény ez a helyzet. Aztán rápillantunk a lista többi címére, és teljesen el is vesztünk. 

Hirdetés

A jelöltek között ott van a korszakalkotó Quake, a RTS-ek egyik öregapja, az Age of Empires, a valaha volt egyik legjobb Call of Duty, a Modern Warfare (a 2007-es), a sportszériák királya, a FIFA, a mobilos korszak beindítója, az Angry Birds, a 2K titánja, az NBA, az 1996-os Barbie Fashion Designer, a '81-es RPG titán Wizardry, a legelső forgalomba hozott játék a Computer Space, és végül a Naughty Dog csodája, a The Last of Us.

Ebből tessék akkor választani egyet! Ez a felhívás egyébként nem költői, hiszen tényleg nektek kell szavaznotok a választott játékra. Napi egyszer adhattok le egy szavazatot, és a három legnépszerűbb címből végül egy szakértői csapat fogja eldönteni a Hírességek csarnokába bekerülő győztest. Ti melyikre szavaztok?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)