Hirdetés

Videón a Painkiller fejlesztőinek törölt horrorjátéka

|

Come Midnight címmel dolgozott egy külső nézetes horroron a People Can Fly a kétezres évek derekán.

Hirdetés

Adrian Chmielarz, a Metropolis Software, később pedig a People Can Fly társalapítója (ma már a The Vanishing of Ethan Carter és a készülő Witchfire mögött álló The Astronauts első számú embere) osztotta meg a nyilvánossággal egy megvalósítatlan projekt részleteit. A Come Midnight munkálatai 2005 és 2006 között zajlottak, a piacra épp bevezetett Xbox 360 és PS3 konzolokra szánták. Ami azt illeti, elég vérmes reményeket fűzött hozzá a csapat, egy franchise alapjait látták benne a fejlesztők.

Hirdetés

A Come Midnight horror és akció-kalandjáték keveréke lett volna, amelynek hangulatát a '40-es évek Amerikája, H. P. Lovecraft rémtörténetei és Raymond Chandler detektívregényei formálták. A szinopszis szerint eltűnt személyek felkutatására szakosodott magánnyomozó, bizonyos Mike Ellroy felett vehettük volna át az irányítást, aki legfőképp annak köszönheti szenzációs sikerrátáját, hogy képes szóra bírni a holtakat.

Ennek a négyfelé szabdalt, belső használatra szánt demóját most ti is megtekinthetitek. A második, harmadik és negyedik epizódot erre találjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)