Hirdetés

Visszatértek a GoldenEye 007 pályák a Far Cry 5-be

|

A Far Cry 5 pályaszerkesztőjében tevékenykedő alkotónak jogi okok miatt le kellett szednie a legendás pályákat, de persze esze ágában sem volt 2,5 év munkáját veszni hagyni.

Hirdetés

A GoldenEye 007 rajongói remake története már lassan velősebb, mint a játéké. Egy Krollywood nevű rajongó rászánt két és fél évet arra, hogy újraalkossa kedvenc lövöldéjének pályáit a Far Cry 5 pályaszerkesztőjével, és elérhetővé tegye azokat a játék Arcade részlegében.

A kiadás után jött volna a happy end, de az MGM jogászai közbeszóltak, akik aztán némi keménykedés után levetették Krollywooddal az említett alkotást. A projekt eredménye elszállt a szélben, legalábbis a múlt héten még így tűnt.

Hirdetés

Krollywood persze nem volt hajlandó kukába dobni a melót, és inkább átnevezte az egész remake-et. Mostantól Golden Cry címen érhetőek el a legendás lövölde harcterei, ami remélhetőleg elég lesz ahhoz, hogy a srácnak ne kelljen ismét morcos jogászok hörgésére ébrednie, persze ez nem biztos, hogy elég lesz a sikerhez, hiszen maga a pályarendszer is egyedi jelleg, amiért lehet tovább keménykedni. 

Aki végig szeretné játszani a GoldenEye remake pályáit, annak szüksége lesz egy Far Cry 5 példányra. A PC-s játékosoknak annyit kell tenniük, hogy az Arcade részlegben rákeresnek a "Graslu00" névre, míg a PS4-es ügynököknek "Perfect-Dark1982"-t kell keresniük. Érdemes tenni egy próbát, amíg a jogászok élni hagyják a projektet, elképesztő munka van ebben.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)