Hirdetés

Az Xbox One/Xbox visszafelé kompatibilitás még mindig csak készül

|

A Microsoft nem adta még fel a tervét, hogy az első Xbox legnagyobbjait játszhatóvá tegye az Xbox One-on is, de még reszelni kell a rendszert.

Hirdetés

A Microsoft az E3 alatt jelentette be, hogy dolgoznak az Xbox One és az eredeti, első Xbox közötti visszafelé kompatibilitás rendszerén. Azóta semmi hírt nem kaptunk erről, még annyit sem, hogy egyáltalán dolgoznak-e rajta éppen. Szerencsénkre Phil Spencer megtörte a csendet. Mondjuk nem törte össze magát.

A GameSpot megkérdezte, hogy hogyan áll a fejlesztés, és hogy mikor hallhatunk valamilyen konkrétumot a feature kapcsán.

"Reményeim szerint még idén tudunk róla többet mondani."

- hangzott a válasz, ami kellemesen semmitmondó, de legalább okot adhat a reménykedésre azok számára, akiknek minden vágyuk, hogy a jelenlegi generáción pörgethessenek Xbox klasszikusokat. Mi egy kezdetleges listával és indítási dátummal is beérnénk, ha idén még mondanak róla valamit, de ez csak amolyan kósza vágy. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)