Hirdetés

15 éves lett a GOG, ezért vásárt tart, és játékot is ad nekünk ingyen

|

Ünnepel az egykor Good Old Games néven futott piactér, és ezzel megint mi járunk jól.

Hirdetés

Talán nem mindenki emlékszik már rá, de amikor elindult a GOG még 2008-ban, a nevének három betűje konkrét jelentéssel bírt: Good Old Games, azaz régi jó játékok, és ennek szellemében az első években kizárólag klasszikus címek kerültek be a kínálatba. A CD Projekt által életre hívott áruház küldetésének tekintette, hogy modern operációs rendszereken is játszhatóvá tegye ezeket a hőskori lelelteket, ráadásul DRM-mentes formában.

Idővel aztán eltolódtak a hangsúlyok, ma már számos friss megjelenést is megtalálunk a virtuális polcokon, de a GOG emellett a klasszikus felhozatal bővítését sem hanyagolja el. A 15. évforduló alkalmából elérhetővé váltak újdonságok közé nemcsak a Fahrenheit: Indigo Prophecy Remastered (-69%), a Hevy Rain (-50%) és Beyond: Two Souls (-50%) került be nyomott áron, hanem olyan további régi címek is, mint a Seal of Evil (-80%), a 688(I) Hunter/Killer (-80%) és a Dangerous Waters (-80%).

Hirdetés

Ennél persze jóval nagyobb a merítés, az október 2-áig tartó tartó ünnepi vásár kedvéért 900-nál is több játék árát nyeste meg a GOG, a felhozatal elég vegyes, hiszen frissebb és régebbi játékok is megtalálhatók közöttük, amelyek az AAA kategóriától az indie-ig terjedő skála minden fokát lefedik. Akinek azonban ez sem elég ok ahhoz, hogy felkeresse a piacteret, talán ráharap majd a mézesmadzagként belógatott Night of the Rabbitre. A Deadalic Entertainment 2013-as kalandjátéka a point & click műfaj egyik ékköve, amit pazar látványvilága, és keserédes története tesz különlegessé.

Ha felkeltette az érdeklődéseteket, akkor szeptember 25-éig (15 órakor jár le a számláló) ingyen megszerezhetitek. Mindössze annyi a dolgotok, hogy ráböktök a fenti linkre, majd sorban megnyomjátok a Go to giveaway és az Add to library gombokat. A bejelentkezést követően már tiétek is a játék.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)