Hirdetés

15 ezer forint értékben ad játékokat ingyen az Epic Games Store

|

Két nem túl régi játékra csaphatnak le a PC-sek a következő egy hétben.

Hirdetés

Volt pár hét, amíg az Epic Games Store két, aktuálisan ingyen kínált játékában valami közöset fedezhettünk fel, de az e heti ajándékokban nehéz bármi azonosat találni. 

Az egyik a Breathedge, egy űrben játszódó, egyjátékos akció-túlélő játék, amiben egy "halhatatlan csirke" kíséretében deríthetjük ki, mi okozta űrhajónk balesetét. Körülöttünk mindenhol romok lebegnek, meg hullák, akiket el kellett volna szállítanunk. A fulladás, a fagyás, a tű, az áram, a depresszió és válogatott egyéb dolgok okozhatják a főszereplő halálát. Az értékelései sajnos nem olyan jók, mint amennyire a koncepció jól hangzik.

Hirdetés

A másik játék, a Poker Club "minden idők legimmerzívebb pókerszimulátoraként" hirdeti magát: egy profi kártyás szerepében törhetünk az élre, akár 200-fős online bajnokságokon is részt vehetünk.

Ha bármelyik lázba hozott titeket, irány a fenti linkek valamelyike, ahol a GET gombbal, majd bejelentkezés után a Place Orderrel tehetitek zsebre a játékokat.

A jövő héten három ajándék is lesz: az Against All Odds, a Horizon Chase Turbo, valamint a Kao the Kangaroo.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)