Hirdetés

33 játékot próbálhatsz ki az év végéig ingyen

|

Kezdetét vette a Winterfest, az ID@Xbox téli demófesztiválja.

Hirdetés

Nem ez az az év, amikor nehéz elfoglaltságot találni, de aki esetleg mindennel játszott már, amivel akart, vagy csak kíváncsi közelgő újdonságokra, annak az ID@Xbox Game Demo Winterfest segít. Az Xbox One-nal vagy Xbox Series konzollal rendelkezők összesen 33 játék demóját próbálhatják ki teljesen ingyen, december 5. és december 31. között.

Ezek, mivel az ID@Xbox a Microsoft független fejlesztőket támogató kezdeményezése, indie játékok, melyek között van 10 olyan, amit az eseményt bejelentő blogposztban lepleztek le. 

Hirdetés

Akadnak érdekességek, mint például a 502's Arcade, ami régi árkádjátékokat idéz meg és dob fel modern csavarokkal, a Dinosaur Fossil Hunter, ami lényegében egy paleontológus-szimulátor, vagy a magyar fejlesztésű King Arthur: Knight's Tale, ami konzolokon februárban debütál. A teljes lista az alábbi:

A játékok némelyike már teljes változatban is elérhető. Nézzetek rájuk, próbáljátok ki, ami tetszik!

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)