Hirdetés

A Bethesda egyik legjobb játéka is ingyenes most az Epic Games Store-ban

|

De nem ez az egyetlen ajándék az Epic Games szokásos promóciójában.

Hirdetés

Aki eddig kimaradt az utóbbi évek egyik legnagyobb sikert arató társasjátéka, A Mars terraformálása élményéből, az elmúlt egy hétben megszerezhette az online és gép ellen is játszható digitális változatot. Ha lemaradtatok, reménykedhettek abban, hogy egyszer majd újra ingyenessé teszik, és/vagy behúzhattok három, teljesen más jellegű játékot.

Az egyik a Jotun: Valhalla Edition, egy gyönyörű, kézzel rajzolt látványvilágú akciójáték, amiben Jotunt, egy viking harcost irányítunk, aki dicstelen halált halt, ezért bizonyítania kell az isteneknek, hogy méltó a Valhallába lépésre.

Hirdetés

A másik - és ez talán néhányatok könyvtárában már ott figyel - a Prey, a Bethesda 2017-es akció-kalandjátéka, mely a Talos I űrállomáson játszódik, ahol egy az emberiség jövőjét megváltoztató kísérlet félrecsúszott. Az állomást ellepték a mimicek, olyan lények, akik képesek bármivé átalakulni.

A harmadik pedig a Redout: Enhanced Edition, egy pörgős, klasszikusokat idéző versenyjáték.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Mindet május 19. 17:00-ig lehet megszerezni a szokásos módon: fenti linkeket megnyit, GET gombra kattint, bejelentkezik, végigcsinálja a "vásárlási" folyamatot, játszik boldogan (vagy vár és akkor tölti le a játékokat, amikor ideje lesz rájuk).

A jövő heti játékról még semmit nem tudunk, ami azt jelentheti, hogy ismét 24 óránként váltják majd egymást az ajándékok, és nagy dobásokra számíthatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)