Hirdetés

A Bethesda egyik legtartalmasabb játékát adja most ingyen az Epic Games Store

|

Két ajándék van, de az egyikre minden bizonnyal többen akarnak majd lecsapni.

Hirdetés

Mint ahogy arról már a múlt héten is olvashattatok nálunk, az Epic Games és a Bethesda együttműködésének köszönhetően most nem egy klasszikust, hanem egy újabb, máig frissülő játékot kapunk ingyen, amit ráadásul a Windows PC-ken és a Mac-eken játszók egyaránt beszerezhetnek.

Ez nem más, mint a The Elder Scrolls Online, egy nem havidíjas MMORPG, ami már alapjáraton is rengeteg tartalmat tartogat, de előfizetéssel és a kiegészítők megvásárlásával még több kalandban lehet részünk Tamriel földjén. Legutóbb a Necrom bővítette ki, de aki még csak most vág bele, az bőven talál tennivalót anélkül, hogy bármennyit is fizetnie kellene.

Hirdetés

A hét másik ajándéka a visual novel és a picross játékok elemeit vegyíti. A Murder by Numbersben úgy kell bűnügyek végére járnunk, hogy képeket rajzolunk egy rács négyzeteinek kitöltésével: a sorok és oszlopok elején lévő számok adják meg, hány beszínezett négyzet található egymás mellett vagy alatt.

A linkekre kattintva mindkettőt pillanatok alatt megszerezhetitek, bejelentkezést követően kattintsatok a GET gombra, aztán a Place Orderre, és már indulhat is a játék.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)