Hirdetés

A CD Projekt RED ingyenes játékkal ünnepli a WitcherCont

|

Ráadásul a teljes széria durva leárazást kapott, így akinek bármi kimaradt, most pótolhatja.

Hirdetés

Nem csupán a játékokat fejlesztő CD Projekt RED-nek, de a sorozatokat készítő Netflixnek is van mit mesélnie a The Witcher franchise kapcsán, így egyesítették erejüket a WitcherCon képében, hogy a rajongókat ellássák egy rakás információval és látnivalóval. A két stream olyan vendégeket vonultat fel, mint a Geraltot alakító Henry Cavill, a Cirit megformáló Freya Allen vagy éppen a Yennefert életre keltő Anya Chalotra, de nem maradtak ki a buliból a Witcher-játékok sem.

Hirdetés

Azok, akik letöltik a GOG Galaxy-t és készítenek egy fiókot, ingyen bezsebelhetik a The Witcher: Enhanced Editiont, de ezen kívül is érdemes odafigyelni a platform ajánlataira, ugyanis durván leárazták a széria összes játékát. A The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition például csak nagyjából 900 forintot kóstál, a The Witcher 3: Wild Hunt - GOTY Editiont potom 3500 forintért vesztegetik (a sima kiadásért még kevesebbet, 2100 forintot kérnek), a The Witcher Adventure Game körülbelül 500 forintért kínálja magát, a Thronebreaker: The Witcher Tales pedig a 2100 forintos árcédulájával szinte lopásnak számít. 

De a CD Projekt RED nem érte be ennyivel, és egy kis szeretetcsomagot is összerakott azoknak, akik a hétvégén bejelentkeznek a GOG-on: az ajándék tartalmaz két ebookot (The Witcher: Fox Children képregény, The World of the Video Game Compendium), egy The Witcher 3 koncertet és négy GWENT kártyát (Sunset Wanderers, Yennefer of Vengerberg, Ciri, Vesemir: Mentor) is, amivel gyarapíthatjuk a paklinkat. Az ajánlat csak július 12-ig él, szóval érdemes sietni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)